Meidänkin porukka alkaa jäädä joulun viettoon lomien alkaessa. Vuosi on ollut melkoisen mahtava. Paljon kivoja reissuja, uusia tuttuja ja hienoja tuloksia. Päällimmäisenä mieleen jäi tänä vuonna matkamme Brysseliin, jossa kävimme Euroopan Voittaja 2016 näyttelyssä. Yksi näyttely ja kuusi titteliä jäi taskuun kun kotimatka alkoi. Tuomari vaihtui juuri ennen reissua ja ajattelin jo kannattaako enää edes lähteä, mutta kyllä kannatti. Äiti ja tytär veivät potin. Lyyli sai viimeisen vaadittavan cacibbinsa ja viimeisteli C.I.B. tittelinsä. Lisäksi tuliaisina tuli EUV-16, BELGIANV-16, BENELUXV-16, EUJV-16 ja BENELUXJV-16. Viimeisissä isoissa Helsingin -ja Suomen voittaja näyttelyissä Hilla korkkasi vielä Helsingin juniorivoittaja 2016 tittelin. Tähän oli hieno lopettaa tämä vuosi.

Haluan kiittää erityisesti kasvattieni omistajia, jotka ovat pitäneet kasvateistani erittäin hyvää huolta. ERITYIS KIITOS TEILLE KAIKILLE SIITÄ! <3 Onni on saada pennut hyviin koteihin tietäen, että niistä pidetään erinomaista huolta. Ensi vuonna jatketaan jälleen harjoituksia ja olen erittäin iloinen, että olen kasvattejani saanut esille. Näin aloittelevana ja vielä uutena kasvattajana olen erittäin tyytyväinen niin tähän mennessä saatuihin terveystuloksiin ja näyttelytuloksiin kuin siihen palautteeseen, että kasvattini ovat olleet mitä erinomaisimpia perhekoiria.

Nyt huilataan ja kerätään virtaa ensi vuoden tulevia juttuja varten 🙂


Hyvää Joulua kaikille ja Onnea Uudelle Vuodelle 2017!!!

Toivottaa Mari perheineen & tipsut