Pitkä aika on vierähtänyt viime päivityksistä. Kesä ollaan kierrelty näyttelyissä mukavalla menestyksellä. Kolme kasvattia ovat sertiä vaille suomen valioita ja yksi intti odottaa aika cacibbiaan. Uusia valionarvoja ja voittajatitteleitä on myös saatu. Hieno kesä ja mukavat reissut takana!

Nyt alkusyksy on otettu rennosti, mutta loppuvuodesta mennään taas kiertelemään muutamissa näyttelyissä. Kevään pennut ovat hienosti kotiutuneet uusiin koteihinsa ja ihania kuulumisia ja kuvia on sadellut tasaiseen tahtiin. Olen siitä onnellisessa asemassa, että kaikki kasvattini ovat löytäneet mitä ihanimmat perheet ja kaikkien kuulumisia saan kuulla tasaisin välein. Mitään parempaa ei kasvattaja voi toivoa kun luovuttaa pieniä pentuja maailmalle, Isot kiitokset kaikille kasvattieni omistajille siis tästä! 🙂 <3

Yksi pentuekkin saattaa olla suunnitteilla vielä loppuvuoteen ja päivittelen asian etenemistä kotisivuille. Sivutkin saivat hieman uuden ilmeen näin syksyn kunniaksi. Hieman kuvia ja ulkoasua sivujen puitteissa tullaan päivittelemään, mutta saatiin nyt homma jälleen hetkeksi ajantasalle. 🙂